Sierbestrating en Reguliere bestrating

Toekomstbestendig

 
Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer beschouwd als een buitenkamer, het uiterlijk van een tuin wordt mede bepaald door de aangelegde (sier)bestrating zoals een terras door Luwa (sier)bestratingen. Tegenwoordig bestaat er een ruime keuze aan steensoorten in allerlei vormen, kleuren en maten, zo kunt u kiezen uit prachtige natuursteen, gevormd door de natuur tot een uniek product, maar ook kunt u denken aan handgebakken klinkers of kinderkopjes.

Ook voor het grondwerk hebben wij de kennis en de middelen om dit voor u duurzaam te verzorgen.
De basis voor (sier)bestrating vormt de ondergrond, deze moet een solide structuur hebben, afhankelijk van de te verwachten belasting. De fundering wordt door Luwa (sier)bestratingen op professionele wijze aangebracht om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Wij verzorgen een betrouwbare onderbedding die wegspoelen van het zand onder de bestrating of sierbestrating voorkomt.

Maatwerk

Ook bijzondere patronen of steensoorten, wij draaien onze hand er niet voor om.

sierbestrating

Particulier

Ook particulieren zijn bij VOF Luwa aan het juiste adres. Ook voor diverse hoveniers diensten.

sierbestrating

Zakelijk

Jarenlange ervaring met grootschalige procesmatige bestrating

U bepaald wij voeren uit

Luwa (sier)bestratingen houdt van uitdagingen, wij kunnen de (sier)bestrating leggen volgens vaststaande legpatronen, maar wij staan ook open voor afwijkende patronen of de combinatie tussen verschillende steensoorten. Uw wens is onze uitdaging!

Bij de aanleg van de sierbestrating en sierbestrating zorgen wij voor de aanvoer van benodigde materialen zoals zand en grind en laten de werkplek na het afronden van het project keurig opgeruimd achter

Luwa (sier)bestratingen levert duurzaamheid en vakmanschap. Verzakte terrassen of opritten zijn niet ondenkbaar in ons onstuimige, regenachtige klimaat, wij leveren vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs, waar u jarenlang plezier van zult beleven

Neemt u voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Luwa
sierbestrating

Vraag een offerte aan
Of neem contact op.

Vraag gemakkelijk en snel een offerte op maat aan. Heeft u vragen, kunt u ons altijd even vrijblijvend bellen

Scroll naar boven