Bestrating voor bedrijven

Werk op grote schaal

Luwa (sier)bestratingen beschikt over een uitgebreid arsenaal aan materialen en voertuigen om bestrating op grote(re) schaal voor bedrijven en gemeenten te verzorgen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gevestigde namen als het Hoogheemraadschap, Dura Vermeer en Ooms wegenbouw. Wij kunnen elk straatwerk verzorgen op professionele wijze. Alles is mogelijk en bespreekbaar bij Luwa (sier)bestratingen. Of het nu gaat om groot grondverzet, bestrating van parkeerplaatsen of straten, wij verzorgen het van A naar beter.

Door aannemers worden wij regelmatig ingeschakeld in geval van nieuwbouwprojecten, hierbij kunnen wij de complete bestrating uitvoeren van hele wijken en stoepen. Elk project is voor ons een uitdaging. Als wij een sluitend plan van aanpak hebben gemaakt, rekening houdend met de infrastructuur van de locatie en de wensen van de opdrachtgever zetten wij onze ervaring en vakkennis in om het project, groot of klein, tot een goed einde te brengen

referenties

Goede en eerlijke prijs

Als u kiest voor Luwa (sier)bestratingen dan kiest u voor kwaliteit tegen een goede prijs en een lange levensduur. Alle werkzaamheden worden goed doorgesproken met de opdrachtgever, waarbij er altijd sprake is van korte lijnen wat een transparante communicatie mogelijk maakt en u niet met allerlei verschillende partijen te maken heeft.

Inmiddels hebben wij ook overheidsdiensten tot onze vaste klantenkring mogen begroeten. Heeft u een project en bent u op zoek naar een ervaren en vakbekwaam bestratingsbedrijf, dan is Luwa (sier)bestratingen voor u de aangewezen partij om uw project op te pakken en gebruiken wij de allerbeste machines en materialen om het tot een goed einde te brengen. Goed uitgevoerd straatwerk is een vak apart, hiervoor kiest u dus een professional.

sierbestrating
bestrating
luwa-hoogwoud

Heeft u grote projecten?

Neem contact met ons op, wij hebben zeer ruime ervaring met grootschalige projecten.

Scroll naar boven