Bestrating voor de particulier

Wilt u een terras dat niet verzakt?

Luwa (sier)bestratingen verzorgt (sier)bestratingen voor particulieren op een degelijke manier. Doordat wij in de ruim 20 jaar van ons bestaan veel ervaring hebben opgedaan in het aanleggen van paden en terrassen in particuliere tuinen beschikken wij over de vakkennis en het inzicht om dit deskundig voor u te realiseren.

particuliere sierbestrating
particuliere sierbestrating

Goede en eerlijke prijs

Tegenwoordig wordt een tuin vaak gezien als een plek waar u de nodige ontspanning en privacy kunt beleven. Bij het aanleggen van bestrating of sierbestrating door Luwa (sier)bestratingen wordt rekening gehouden met een groot aantal factoren zoals de wensen van de klant en de lokale omstandigheden, ook de tijd die besteed mag worden aan de tuin inzake onderhoud speelt een rol.
Veelvuldig wordt tegenwoordig gekozen voor een onderhoudsvrije tuin de tegeltuin. Bij alle soorten tuinen wordt door ons maatwerk geleverd en dankzij onze deskundigheid kunnen wij klanten prima adviseren over de talrijke mogelijkheden hoe sierbestrating uw tuin doet stralen. En bij elke bestrating die wij in tuinen plaatsen houden wij ook rekening met achterliggende zaken als onkruidwering.

In het hele proces moeten onze bestraters rekening houden met de ondergrond en de vulling tussen de stenen. Zodat de groei van onkruid tussen de tegelnaden tegengegaan wordt. Naast strak gelegde (sier)bestrating kan ook gekozen worden voor een losser verband van de (sier)bestrating, bijvoorbeeld in wilde tuinen, waar het gebrek aan onderhoud minder belangrijk gevonden wordt. Op grond van de wensen van de klant stellen wij een plan van aanpak op en leggen wij deze voor u aan als opdrachtgever. Tegenwoordig zijn stenen verkrijgbaar in allerlei vormen en structuren, waardoor voor elke wens wel een passende steen te vinden is voor een aantrekkelijke bestrating.

wij zijn breed inzetbaar

Bij het leggen van (sier)bestrating door Luwa (sier)bestratingen wordt altijd uitgegaan van duurzaamheid, wij leggen de bestrating op een dermate professionele manier dat een lange levensduur bereikt kan worden, zonder problemen. Dit garanderen wij u. Naast het aanleggen van terrassen en paden kunt u ons ook inschakelen voor het bestraten van opritten en parkeerplaatsen en om uw tuin te compleet te maken kunnen wij voor u ook erfafscheidingen zoals hekwerken en schuttingen plaatsen, wat u een gevoel van veiligheid en/of privacy kan verschaffen.

Naast de (sier)bestrating en het grondwerk kunnen wij ook de volgende zaken voor u verzorgen:

  • De aanplant van bomen
  • De aanleg van vijvers
  • Het aanleggen van een gazon


Het leggen van kunstgras wat steeds populairder wordt bij tuineigenaren, doordat het bijna niet meer van echt gras te onderscheiden is en een grote kleurechtheid en lange levensduur heeft. Wij streven naar tevreden klanten en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Nu het buiten wonen een geheel nieuwe trend is in Nederland krijgen ook de bestrating en de terrassen extra aandacht. Veel particulieren nodigen ons uit om door de tuin een aantal paden aan te leggen, of terrassen in combinatie met een paar paden door de tuin. Aangevuld met een schutting of hekwerk.

Bomen planten is soms veel graafwerk en vraagt om nauwkeurigheid die wij in ons vak vaker tegenkomen, dit is een dienst die we vaak combineren met de aanleg van (sier)bestrating.

Wij bezoeken de particuliere klant en bespreken de wensen en geven waarnodig advies. Elke opdrachtgever kan er van verzekerd zijn dat ons werk perfect is. Waar wij een straat leggen is die zo perfect dat wij daarvoor niet meer terug komen. Een Luwa straat is goed voor vele jaren.

sierbestrating
particuliere sierbestrating

Heeft u een mooi project

Neem dan contact met ons op, wij hebben een enthousiast team die voor u klaar staat.

Scroll naar boven