Sierbestrating Alkmaar

Ervaren stratenmaker (s) in de regio Alkmaar

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier en bestratingsbedrijf in de regio Alkmaar? Dan bent u bij Luwa V.O.F. aan het goede adres. Met een ervaring van ruim 20 jaar hebben wij ons bekwaamd in een breed pakket aan hovenierswerkzaamheden en (sier)bestratingen. Wij zijn werkzaam voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven. Onze hoofdactiviteit is het leggen van straatwerk. Als het kleinere oppervlakken betreft kunnen wij de bestrating handmatig leggen, bij grotere projecten kunnen wij in een snel tempo de bestrating machinaal leggen. Ook hebben wij een eigen graafmachine, voor het uitvoeren van uw grondverzet werkzaamheden.

Uw sierbestrating kunnen wij uitvoeren, waarbij veel verschillende legpatronen mogelijk zijn, hierin zijn wij zeer creatief, heeft u afwijkende wensen, bespreek het dan met ons, veel combinaties zijn mogelijk. Wij adviseren u graag over juiste bestrating. Wilt u uw bestrating uitgevoerd worden met natuursteen of juist met keramische tegels, die naadloos aansluiten en dus de kans op onkruid verminderen? Wij leveren maatwerk, helemaal afgestemd op uw wensen en het beschikbare budget.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Of u nu een tuin wilt laten voorzien van sierbestrating of een compleet bedrijfsterrein bestraat wilt hebben, wij beschikken over de capaciteit en het vakmanschap om elk project, klein of groot uit te voeren. Hiervoor beschikken wij over het juiste materieel, zodat u altijd verzekerd bent van een degelijke bestrating. Ook een degelijke fundering is van belang, om problemen als verzakken in de toekomst te voorkomen. Hier besteden wij uitgebreide aandacht aan.

Om te komen tot een duidelijk plan van aanpak voor uw project qua sierbestrating Alkmaar en omgeving komen wij bij u op locatie langs en bespreken alle mogelijkheden. Al uw wensen worden opgenomen in een duidelijke offerte, zonder scherpe kantjes. Hierdoor komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

sierbestrating alkmaar

Maatwerk Sierbestrating

Heeft u bijzondere wensen qua patronen of steensoorten? Uw wens is onze uitdaging.

sierbestrating alkmaar

Particuliere bestrating

Wij werken ook graag aan particuliere klussen, neem gerust contact op.

sierbestrating

Grote Projecten

Ook voor grote projecten zijn wij u graag van dienst met ruim 20 jaar ervaring.

Hoveniersbedrijf Luwa

Naast het aanleggen van uw (sier)bestrating kunt u ons ook inschakelen voor een breed pakket aan hoveniers werkzaamheden. Wij verzorgen onder andere de plaatsing van erfafscheidingen, zoals degelijke en duurzame schuttingen. Ook kunnen wij de vlonders voor u plaatsen, helemaal afgestemd op wat u wilt.

Wilt u uw tuin voorzien van een echte blikvanger? Dan is een waterpartij of vijver misschien echt iets voor u. Hierin hebben wij een ruime ervaring.

Ook voor de volledige beplanting van een tuin en het planten van bomen kunt u vertrouwen op de expertise van Luwa V.O.F., hierin zijn wij zeer creatief en verzorgen een aantrekkelijk en representatieve uitstraling van uw tuin of groenvoorziening in alle seizoenen.

Kiest u voor een tuin met een gazon, dan kunnen wij deze voor u aanleggen. Tegenwoordig wordt kunstgras steeds populairder, omdat het nauwelijks van echt gras te onderscheiden is, onderhoudsvrij is en een lange levensduur heeft. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden hierin. 

Scroll naar boven